200 ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς έχουν βρει καταφύγιο στο ιατρείο αλληλεγγύης «Σωτηρία»

Πάρτε και εσείς μέρος στην πρωτοβουλία «Στηρίζω» των 6 ιδιωτικών καναλιών

200 ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς έχουν βρει καταφύγιο στο  ιατρείο αλληλεγγύης «Σωτηρία»

Συνεχίζεται η καμπάνια των 6 ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας για την ενίσχυση της ογκολογικής μονάδας και της Γ' παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία. Αναμεσά στις δράσεις της κλινικής είναι το κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης όπου 200 ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς έχουν βρει δωρεάν ιατρική και ψυχολογική στήριξη χάρη στην αγάπη και το μεράκι γιατρών και νοσηλευτών.

Η κάμερα του Star και η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησαν την Ιβάνα στο Σωτηρία και είδαν μια νέα γυναίκα να χαμογελά και τα μάτια της να φωτίζονται όταν μιλά για τη ζωή, αφού κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο...Η ίδια ήρθε από την Αλβανία πριν από δέκα χρόνια και το 2012 διαγνώστηκε με καρκίνο στο μαστό. Μετά τη μαστεκτομή, δέχθηκε την αγάπη και την περίθαλψη των γιατρών και των νοσηλευτών στην ογκολογική μονάδα της Γ' Παθολογικής στο Σωτηρία!

«Με δέχθηκε ο κύριος Συρίγος ο καθηγητής και αρχίσαμε χημειοθεραπείες για 6 μήνες. Έγινα πολύ καλά και τώρα κάνω ένεση κάθε τρεις μήνες. Δόξα τον θεό τα πάω πολύ καλά» είπε η ίδια μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Οι ανασφάλιστοι συνάνθρωποι μας, έχουν βρει καταφύγιο αγάπης στο ογκολογικό ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης του Σωτηρία και οι γιατροί αφιλοκερδώς προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο του σώματος αλλά και της ψυχής σε αυτούς τους ανθρώπους που βρέθηκαν άνεργοι ή είναι άποροι και πρέπει παράλληλα να δώσουν αγώνα για τη ζωή τους.

«Το ιατρείο λειτουργεί κάθε μέρα πλέον, όλες τις μέρες της εβδομάδας. Έχουμε εξετάσει 200 άτομα, 100 άντρες και 100 γυναίκες. Ασφαλώς και είναι δύσκολο στην Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας και της ανέχειας, όμως κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό» είπε ο Μιχάλης Μούτσος, παθολόγος γ’ παθολογικής του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Πάρτε κι εσείς μέρος στην πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ των 6 ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και βοηθήστε κι εσείς το έργο της ογκολογικής κλινικής και της Γ' Παθολογικης του Σωτηρία στέλνοντας μήνυμα στο 19059 για να συνεχίσουν αυτοί οι άνθρωποι να σώζουν ανθρώπινες ζωές...

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top