«Ο Παντελίδης και να φορούσε ζώνη ασφαλείας δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του» λέει η τροχαία

Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα- Η πραγματογνωμοσύνη θα δείξει το ακριβές ύψος της

«Ο Παντελίδης και να φορούσε ζώνη ασφαλείας δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του» λέει η τροχαία

​Μεγάλη ταχύτητα που υπολογίζεται στα 100-150 χιλιόμετρα την ώρα φαίνεται πως είχε αναπτύξει ο Παντελής Παντελίδης, την ώρα που έμπαινε στην κλειστή στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Resizer.jpg

Αξιωματικός της Τροχαίας μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» επισήμανε: «Ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε ζώνη είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα».
ππππππ.jpg
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Παντελίδης εγκλωβίστηκε στο τζιπ, ενώ ενδεικτικό είναι ότι η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του διήρκεσε περισ��ότερα από 45 λεπτά.
180216134338_8067.jpg
Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από τον πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».
pant.jpg
Ο άτυχος τραγουδιστής, για το χαμό του οποίου θρήνησε όλη η χώρα, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί πρώτος τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα και στη συνέχεια τα συγγενικά του πρόσωπα.
180216162858_8862.jpg
Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και οι δύο κοπέλες, ηλικίας 21 και 30 ετών, οι οποίες δεν έχουν ακόμη καταθέσει, καθώς δεν το επέτρεπε η κατάσταση της υγείας τους. Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς η 21χρονη σε κατάσταση σοκ λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα ήταν «ο Παντελίδης είναι μέσα στο αυτοκίνητο». Σοβαρά τραυματίστηκε η 30χρονη, η οποία φέρει κατάγματα στα πάνω και κάτω άκρα και υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.
Η νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη – Τι έχει ενοχλήσει την οικογένειά του
Ξέσπασε σε λυγμούς o Stan για το χαμό του Παντελίδη έξω από το Teatro
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ οι γονείς του Παντελή Παντελίδη έξω από το νοσοκομείο-ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top