«Ξέρω ποιος είναι ο δράστης» λέει ο ιδιοκτήτης του μανάβικου στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη!

Δεν έχει διαφορές με κάποιον και δεν έχει δεχτεί απειλές

«Ξέρω ποιος είναι ο δράστης» λέει ο ιδιοκτήτης του μανάβικου στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη!

​Η στιγμή της έκρηξης του αυτοσχέδιου μηχανισμού σε μανάβικο στην Ηλιούπολη, κατέγραψε μια από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Στο βίντεο ο άγνωστος που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να φτάνει στο σημείο, να απομακρύνεται για λίγο και να επιστρέφει. Στη συνέχεια τοποθετεί τον αυτοσχέδιο μηχανισμό που είναι μέσα σε μια τσάντα και τον πυροδοτεί. Αμέσως μετά απομακρύνεται τρέχοντας. Ένα λεπτό και δεκαοκτώ δευτερόλεπτα μετά γίνεται η έκρηξη.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν έχει διαφορές με κάποιον και δεν έχει δεχτεί απειλές.

«Πρέπει να είναι ανταγωνιστικό το θέμα, επειδή είμαστε ισχυροί εδώ. Δεν μπορεί να μας πειράξει κανείς. Ίσως το πήγαν με αυτόν τον τρόπο. Ο νοών νοείτο και ας μας βλέπει από τις κάμερες ο ίδιος. Γνωρίζουμε ποιος είναι» λέει ο κ. Μιχάλης Τοπακιτζιάν.

Οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί μεταλλικό υπόλειμμα και αλλοιωμένο πλαστικό.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας επεξεργάζεται στα εργαστήρια της η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top