Υποβάθμιση ΣΟΚ: «Καρατόμησαν» τον Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Με αφορμή τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία

Υποβάθμιση ΣΟΚ: «Καρατόμησαν» τον Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

​Με αφορμή τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προχώρησε απόψε το βράδυ σε μια αιφνίδια μετακίνηση και υποβάθμιση του μέχρι πρότινος Διευθυντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, Μανώλη Σφακιανάκη σε υποδεέστερη θέση.

Η νέα αστυνομική ηγεσία παρότι τον δια��ήρησε στον βαθμό του Υποστράτηγου, μετακίνησε τον κ. Σφακιανάκη –σύμφωνα με κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα- στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ως Προϊστάμενο. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωση)

Όπως μάλιστα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Υποστράτηγος δεν αποδέχεται την μετακίνηση και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Πρόκειται για μία απροσδόκητη κίνηση, καθώς ο κ. Σφακιανάκης έχει επιδείξει εξαιρετικά σημαντικό έργο στη Δίωξη, την οποία ουσιαστικά ο ίδιος ανέδειξε στους πολίτες. Θεωρείται πολύ ικανός αξιωματικός, και κατά τη διάρκεια της θητείας του όχι μόνο έχουν αποτραπεί δεκάδες αυτοκτονίες που είχαν αναγγελθεί μέσω του διαδικτύου, αλλά εξαρθρώθηκαν σημαντικά κυκλώματα παιδεραστίας.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σφακιανάκης είναι ο άνθρωπος που έχτισε από το μηδέν, από το 1995 έως και σήμερα, την υπηρεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top