Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας: Δώρα, πάρτι και χαρές σε όλες τις γιορτές - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ταξιδέψτε στα Γιαννιτσά και γίνετε και πάλι παιδιά!

Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας: Δώρα, πάρτι και χαρές σε όλες τις γιορτές - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Στα… Γιαννιτσά βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης από τις 14 Δεκεμβρίου, μοιράζοντας δώρα, χαμόγελα και πολλή αγάπη σε μικρούς και μεγάλους!

oneira.jpg

Για ακόμη μια χρονιά η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας, με τα ξωτικά, τους Καλικάντζαρους, τα γλυκά και τα μουσικοχορευτικά events μαγεύει τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες, που επιλέγουν τα όμορφα Γιαννιτσά για να περάσουν τις γιορτές!

oniera333.jpg

Στον μεγάλο πεζόδρομο της πόλης, όπου εμπορικά καταστήματα και καφέ, δίνουν την δυνατότητα σε κάποιον να συνδυάσει τα ψώνια και την διασκέδαση, οι μικροί μας φίλοι ζουν το δικό τους παραμύθι, όσο οι γονείς τους απολαμβάνουν ζεστά ροφήματα και τσιπουράκια στα γραφικά στέκια της περιοχής!

oneiroupoli.jpg

«Σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι δύσκολη για όλους, εμείς ως δήμος οφείλουμε να δώσουμε στους συνδημότες μας στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας. Στιγμές με χαμόγελα. Για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Ο Δήμος Πέλλας έστησε για 5η συνεχή χρονιά ένα πλούσιο γιορτινό σκηνικό με δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις για κάθε ηλικία» είπε στο star.gr ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους Έλληνες που περνούν δύσκολα λόγω της κρίσης.

pella_pella-stamkos-grigoriss.jpg
Γ.Στάμκος

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Μόνο όμως αν είμαστε αλληλέγγυοι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε ο κ.Στάμκος, επισημαίνοντας ότι όλες οι γιορτινές δράσεις θα έχουν και φιλανθρωπικό σκοπό. Όπως είπε ο ίδιος στο star.gr, θα συγκεντρώνουν τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια για ανθρώπους του Δήμου που το έχουν ανάγκη.

«Αν χαμογελάνε τα παιδιά μας, τότε θα χαμογελάμε και εμείς και σίγουρα υπάρχει ελπίδα» είπε κλείνοντας ο κ.Στάμκος, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στα Γιαννιτσά, όπου το παραμύθι ζωντανεύει!

sanatass.jpg

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top