Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ διάλογος της Σούζαν Σάραντον με μια μητέρα τριών παιδιών

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η ίδια στο facebook

Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ δι��λογος της Σούζαν Σάραντον με μια μητέρα τριών παιδιών

Τέσσερις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός και ακτιβίστρια, Σούζαν Σάραντον, βρίσκεται στην Λέσβο και βοηθά τα προσφυγόπουλα!

Η ίδια προτιμά να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη από το να είναι στο ζεστό της παλάτι και να απολαμβάνει τις γιορτινές μέρες.

Η Σούζαν Σάραντον μεταφέρει καθημερινά τις εμπειρίες της από το νησί, ενώ ένα post που έκανε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα!

Η ίδια έχει δημοσιεύσει μία φωτογραφία που δείχνει μία βάρκα γεμάτη πρόσφυγες να πλησιάζει τις ακτές της και γράφει:

«Με ρώτησαν σήμερα στο Twitter γιατί οι πρόσφυγες φεύγουν από την πατρίδα τους. Φεύγουν για να αποφύγουν τον πόλεμο και τους θρησκευτικούς και εθνικούς διωγμούς. Ρώτησα μία πρόσφυγα μητέρα με τρία μικρά παιδιά που πάγωναν από το κρύο, λίγο μετά από ένα επικίνδυνο ταξίδι με βάρκα, πως μπόρεσε να φύγει χωρίς έναν άνδρα, έναν προορισμό ή μία εγγύηση και απάντησε: Φαντάσου να ζεις στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου το οποίο καίγεται. Αν μείνεις ξέρεις πως θα πεθάνεις. Αν πηδήξεις υπάρχει μια πιθανότητα να επιζήσεις. Τι κάνεις; Πηδάς!».
rtusrtusrt.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top