Πρωταγωνιστής του Homeland πήγε στη Λέσβο για να σώσει πρόσφυγες

Έγινες μάρτυρας συγκλονιστικών στιγμών- Πρώτη ανάρτηση 11:50

Πρωταγωνιστής του Homeland πήγε στη Λέσβο για να σώσει πρόσφυγες

Στοιβαγμένοι σε μια φουσκωτή βάρκα, δεκάδες πρόσφυγες φτάνουν στα παράλια της Λέσβου. Εκεί, μαζί με ντόπιους και διασώστες βρίσκεται και ο χολιγουντιανός αστέρας Μάντι Πάτινκιν, ο τηλεοπτικός Σολ της σειράς Homeland. Aπλώνει τα χέρια του για να κλείσει στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι, κουρασμένο και φοβισμένο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και βρέθηκε στη Λέσβο, δίπλα στους Σύρους πρόσφυγες που φτάνουν με βάρκες στις ακτές του Μολύβου.

«Πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι σε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο φοβούνται αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τόσο πολύ. Που έχουν τόσο πολύ ανάγκη, που απεγνωσμένα ζητούν απλώς ελευθερία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια. Απλά καλωσορίστε τους… καλωσορίστε τους στο σπίτι σας. Αφού έχουν ρισκάρει την ζωή τους κάτω από αυτές τις συνθήκες δώστε τους μία καλή ευκαιρία. Βοήθησε τους, Παντοδύναμε Θεέ .. Βοήθησε τους» λέει και συγκινεί με τα λόγια του ο ηθοποιός.

Στη βραβευμένη με Εmmy σειρά υποδύεται τον υποδιευθυντή της CIA που προσπαθεί να αποτρέψει επίθεση τζιχαντιστών στο Βερολίνο. Μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη γερμανική πρωτεύουσα, έσπευσε στην Ελλάδα για να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο, διαδίδοντας έτσι στα πέρατα της γης το μήνυμα πως οι εκδιωγμένοι από τον πόλεμο πρόσφυγες, δεν ειναι τρομοκράτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top