Άγριο φονικό στην Λάρισα - Νεκρός 23χρονος με σφαίρα στο κεφάλι -Τραυματίας ο πατέρας του

Τους έστησαν ενέδρα ή συνέβη κάτι άλλο; Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες από την ΕΛΑΣ

Άγριο φονικό στην Λάρισα - Νεκρός 23χρονος με σφαίρα στο κεφάλι -Τραυματίας ο πατέρας του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας με ένα άγριο φονικό που έλαβε χώρα στην περιοχή των Τεμπών στα Αμπελάκια και έχει πολλές άγνωστες πτυχές που θα κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «onlarissa.gr», νεκρός είναι ένας 23χρονος ενώ εκτός κινδύνου φέρεται να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλ��νική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο 50χρονος πατέρας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατέρας του νεαρού, φέρεται να τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο από σφαίρα στο κεφάλι στις 5 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα και να νοσηλευτεί καθώς ήταν και αυτός τραυματίας. Ο νεαρός φέρεται να μην άντεξε στα τραύματά του και να εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι κάποιοι να έστησαν ενέδρα στον πατέρα και στο παιδί του και να τους πυροβόλησαν ενώ ήταν μέσα σε αυτοκίνητο. Άγνωστο το γιατί…

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ αστυνομικές δυνάμεις και άντρες της ασφάλειας βρίσκονται και στα Αμπελάκια και συγκεντρώνουν πληροφορίες για την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top