Αστυνομία για την έκρηξη στο ΣΕΒ- Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε σακίδιο πλάτης

Εξέδωσε ανακοίνωση για το περισ��ατικό

 Αστυνομία για την έκρηξη στο ΣΕΒ- Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε σακίδιο πλάτης

​Στο πόδι είναι οι Αρχές μετά την έκρηξη στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης ενώ η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αστυνομία ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν κρυμμένος μέσα σε σακίδιο πλάτης ενώ, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Άγνωστος δράστης-ες, τοποθέτησαν εξωτερικά της κεντρικής εισόδου των γραφείων του Σ.Ε.Β. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών), μαύρο σακίδιο πλάτης που περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (Α.Ε.Μ), αποτελούμενος από άγνωστα μέχρι στιγμής συστατικά, ο οποίος εξερράγη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κτήριο του Σ.Ε.Β., στο έναντι πρατήριο υγρών καυσίμων, σε παρακείμενα σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα, καθώς και θραύσεις υαλοπινάκων, σε κτήριο της Πρεσβείας της Κύπρου και Ξενοδοχείου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ατόμων. Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι την 02:50 ώρα της ιδίας, άγνωστος άνδρας, κάλεσε στα τηλεφωνικά κέντρα εφημερίδων δηλώνοντας ότι θα εκραγεί βόμβα, στο Σ.Ε.Β., στην οδό Ξενοφώντος, δίνοντας χρονικό περιθώριο σαράντα (40) λεπτών. Προανάκριση ενεργείται από τη Δ.Α.Ε.Ε.Β».

Δείτε ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ και στην Αθήνα: ΚΡΑΤΗΡΑΣ στην είσοδο του ΣΕΒ- Βίντεο «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ» τους δράστες

ΠΑΝΙΚΟΣ στο κέντρο της Αθήνας: ΕΚΡΗΞΗ βόμβας στα γραφεία του ΣΕΒ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top