ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Έκλεψε και ΕΚΑΨΕ ολοσχερώς το σπίτι της πεθεράς του στην Μαγνησία!

Βρέθηκαν 2.600 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Έκλεψε και ΕΚΑΨΕ ολοσχερώς το σπίτι της πεθεράς του στην Μαγνησία!

​Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι αστυνομικοί στην Μαγνησία όταν ανακάλυψαν ότι ένας 35χρονος έκλεψε δυο φορές και έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της πεθεράς του στην Αργαλαστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnisianews.gr, το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών συνέλαβαν τον γαμπρό της άτυχης γυναίκας λίγη ώρα μετά την φωτιά που έβαλε στο σπίτι, ώστε να εξαφανίσει τα στοιχεία.

Ο 35χρονος δράστης, ο οποίος είναι άνεργος και μένει στον Βόλο με την γυναίκα του, μπήκε στο σπίτι της πεθεράς του αρχικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η 60χρονη γυναίκα έλειπε σε εκδρομή και έκλεψε χρηματικό ποσό 1400 €. Προφανώς επειδή δεν γνώριζε που είχε κρυμμένα τα χρήματα η πεθερά του ανακάτεψε το χώρο και έσπασε ένα τζάμι, για να φανεί ότι ήταν κλοπή.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης πήγε ξανά στην Αργαλαστή και έκλεψε από το σπίτι της πεθεράς του χρηματικό ποσό 1200 €, καθώς και κοσμήματα αξίας 1000 €. Στη συνέχεια δε, ενώ είναι άνεργος κατέθεσε σε τραπεζικό του λογαριασμό 2600 €, που ήταν η «λεία» του από τις δύο κλοπές.

Στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, ο 35χρονος, για να σβήσει τα στοιχεία από τις δύο κλοπές, έβαλε φωτιά στο σπίτι της πεθεράς του, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς και η άτυχη γυναίκα να μείνει στο δρόμο.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών βρήκαν στο τραπεζικό του βιβλιάριο τα χρήματα από τις κλοπές και ο δράστης παραδέχτηκε την πράξη του.

Με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση και της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top