ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 4 δράστες της βάναυσης επίθεσης στον Κουμουτσάκο-Μεταξύ τους στέλεχος της Χ.Α.

Συγκλόνισε το βίντεο που δείχνει τις βιαιοπραγίες εναντίον του βουλευτή της ΝΔ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 4 δράστες της βάναυσης επίθεσης στον Κουμουτσάκο-Μεταξύ τους στέλεχος της Χ.Α.

Το πανελλήνιο συγκλόνισε η βάναυση επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Κουμουτσάκος, στο προαύλιο της Βουλής, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το βράδυ έγιναν 10 προσαγωγές νεαρών, φιλικά προσκείμενων στη Χρυσή Αυγή.

Επίσης οι 4 δράστες της επίθεσης εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, έχουν ταυτοποιηθεί ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

051115190642_2260.jpg

Όπως αποκάλυψε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα ο δημοσιογράφος Κώστας Καζακόπουλος, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τραγικό περιστατικό: «Οι δράστες τον χτύπησαν σε τρεις φάσεις, Η πρώτη επίθεση άρχισε όταν έκανε κάποιες δηλώσεις ο κ. Κουμουτσάκος στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ποντίων. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα: “Τι θες και κάνεις δηλώσεις;”, “αλήτες, προδότες, πολιτικοί” κλπ. Εκείνη τη στιγμή ήρθε μία ομάδα νεαρών που άρχισαν και αυτοί να φωνάζουν συνθήματα. Ο βουλευτής της ΝΔ άρχισε να υποχωρεί…»

Ο ρεπόρτερ του STAR αποκάλυψε ότι βλέποντας την «αγέλη» των νεαρών να πλησιάζει απειλητικά προς τον κ. Κουμουτσάκο, ένας κύριος τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον φυγαδεύσει.

«Τότε κάποιοι νεαροί έκαναν μια κυκλωτική κίνηση και τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του έσπασαν τα γυαλιά, ενώ στη συνέχεα άλλοι πέταξαν μπουκάλια με νερό, νεράντζια και πέτρες. Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν, έκαναν στη συνέχεια μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω του ωστόσο οι νεαροί τον στρίμωξαν στη γωνία της Βουλής όπου εκεί έπεσε μια βροχή από πέτρες, νεράντζια και μπουκάλια» περιγράφει ο κ. Καζακόπουλος.

051115190646_6160.jpg

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του STAR, ο βουλευτής της ΝΔ προσπάθησε να εξηγήσει ποιος είναι αλλά δεν εισακούστηκε, ενώ η αστυνομία επεχείρησε να τον φυγαδεύσει από το φυλάκιο στα αριστερά του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

«Πάλι, όμως, οι νεαροί του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν ενώ ήταν ήδη ματωμένο το πρόσωπό του. Τελικά, φυγαδεύτηκε στη Βουλή» εξηγεί ο κ. Καζακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο σημείο βρισκόταν νωρίτερα και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος (προ)βλέποντας την ένταση, έφυγε έγκαιρα και ομάδα νεαρών απλά προκάλεσε ζημιά στο όχημά του.

«Απ’ ότι κατάλαβα δεν υπήρχε προσωπικό θέμα αλλά στο πρόσωπό του θέλησαν να προπηλακίσουν τον πολιτικό κόσμο» παρατήρησε η κα Ζαχαρέα, με τον ρεπόρτερ του STAR να επιβεβαιώνει πως «είναι ακριβώς έτσι» και πως πιθανόν και αυτοί που τον κυνηγούσαν να μην ήξεραν ποιον κυνηγούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​ΑΥΤΟΣ είναι ο άντρας που έριξε μπουνιά στον Κουμουτσάκο- Τον χτυπούσαν με μανία

Εικόνες ντροπής: Ο άγριος ξυλοδαρμός του Κουμουτσάκου με μπουνιές, μπουκάλια και ξύλα!

Συγκλονιστική περιγραφή:Ο ρεπόρτερ του STAR Κ. Καζακόπουλος ΜΠΡΟΣΤΑ στην επίθεση σε Κουμουτσ��κο

Η απάντηση του Γ. Κουμουτσάκου μετά την επίθεση μέσω Twitter

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top