ΕΚΛΕΙΣΕ το δημαρχείο της Γαύδου με απόφαση της δημάρχου

Έντονη η αντίδραση της αντιπολίτευσης- Αναίτιο το κλείσιμο

ΕΚΛΕΙΣΕ το δημαρχείο της Γαύδου με απόφαση της δημάρχου

​Με απόφαση της δημάρχου, Ευαγγελίας Καλλινίκου, το δημαρχείο της Γαύδου έκλεισε, ζητώντας με αυτό τον τρόπο από την πολιτεία να πάρει θέση για την επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ακριτικό νησί.

Σε ανακοίνωσή στην ιστοσελίδα του δήμου, η δήμαρχος αναφέρει: «Η δήμαρχος Γαύδου οφείλοντας να προστατέψει την ψυχική υγεία των υπαλλήλων του δήμου, αλλά και να υπερασπιστεί τη σωστή λειτουργία του δήμου, ενημερώνοντας τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κλείνει το δημαρχείο μέχρι να πάρει θέση το υπουργείο και να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του Δήμου».

dimarxos.jpg
Η απόφαση της δημάρχου Γαύδου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία χαρακτήρισε αναίτιο το κλείσιμο του δημαρχείου.

«Τι εννοεί η κ. Δήμαρχος και σε ποια λειτουργία του δήμου αναφέρεται; Η διαφάνεια και η ενημέρωση που ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι κακή λειτουργία του δήμου και ενοχλεί τη μονίμως απούσα από το νησί δήμαρχο;» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η αντιπολίτευση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top