Κατήγγειλε μετά από δύο χρόνια τους ανθρώπους που τη βίαζαν-Ο ένας την απειλούσε με φωτογραφίες

Ο 26χρονος την εξανάγκαζε να έρθει σε συνουσία μαζί του και με έναν ακόμη

Κατήγγειλε μετά από δύο χρόνια τους ανθρώπους που τη βίαζαν-Ο ένας την απειλούσε με φωτογραφίες

​Δύο άτομα κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εις βάρος 26χρονης! Ένας 26χρονος την απειλούσε ότι θα δημοσίευε τις προσωπικές τις φωτογραφίες και την εξανάγκαζε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του, αλλά και με έναν ακόμη δράστη.

Σύμφωνα με την καταγγελία 26χρονης, πριν από περίπου δύο χρόνια, η ίδια ��υνομιλούσε μέσω μηνυμάτων, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιον άλλο χρήστη, άγνωστο σε αυτήν. Αυτός την έπεισε να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες της, μέσω άλλης ιστοσελίδας διαδικτυακής επικοινωνίας, ενώ μετά από μικρό χρονικό διάστημα, αυτός απενεργοποίησε και τα δύο προφίλ που διατηρούσε στις ιστοσελίδες!

Στη συνέχεια, o 26χρονος επικοινώνησε με την καταγγέλλουσα, της γνωστοποίησε ότι έχει τις φωτογραφίες της και την εξανάγκασε να έρθει σε συνουσία μαζί του, με την απειλή ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κοινοποιήσει τις φωτογραφίες στο συγγενικό της περιβάλλον!

Η κοπέλα ενέδωσε στις απειλές του και εξαναγκάστηκε σε κατ’ εξακολούθηση συνουσία, με τον 26χρονο αλλά και με τον δεύτερο δράστη, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνήθηκε η υπόθεση, τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας και παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση. Μετά από ενδελεχή αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 26χρονος και εντοπίστηκε η οικία του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εξωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, στις 22 Οκτωβρίου.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζονται οι έρευνες προς εντοπισμό και ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του άλλου Έλληνα δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top