Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων- Καματερού και Χαϊδαρίου

Η Δυτική Αττική μετράει τις πληγές της

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων- Καματερού και Χαϊδαρίου

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κήρυξε σήμερα τους δήμους που επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία, δηλαδή τους δήμους Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Χαϊδαρίου, η Περιφέρεια Αττικής.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει για τρεις μήνες και ο συντονισμός ανατίθεται στους δήμους Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Χαϊδαρίου.

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής μετρούν τις πληγές τους , αυτές που άφησε πίσω της η διήμερη κακοκαιρία..

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κάδοι απορριμμάτων, τελάρα και φρούτα από λαϊκές αγορές και μπάζα έγιναν ένα. Έργα οδοποιίας και αποχέτευσης που είχαν μείνει στη μέση καταστράφηκαν.

Ρέματα που έχουν αφεθεί στην τύχη τους μπαζωμένα και γεμάτα σκουπίδια πολλαπλασίασαν τα καταστροφικά αποτελέσματα της νεροποντής. Οι ορμητικοί χείμαρροι που σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους πλημμύρισαν εκατοντάδες σπίτια και μαγαζιά.

Σήμερα μπουλντόζες και εκσκαφείς έπιασαν δουλειά στο ρέμα της Εσχατιάς που καταβρόχθισε το τριώροφο.

Οι κλήσεις που δέχθηκε η πυροσβεστική για βοήθεια πλησίασαν τις 4.000. Συνολικά έγιναν 732 απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια, 83 κοπές δέντρων που έπεσαν και εκατοντάδες συνδρομές βοήθειας...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top