ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: Τριώροφη κατοικία κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς

ΔΕΙΤΕ το πριν και το μετά-Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής λόγω της βροχόπτωσης-Πρώτη ανάρτηση:22/10/2015 13:12

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: Τριώροφη κατοικία κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς

​Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό.

Στην περιοχή πήγε κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά, καθώς υπάρχουν φόβοι για ανάσχεση της ροής και πλημμυρικά φαινόμενα, ενόψει της αναμενόμενης κλιμάκωσης της κακοκαιρίας.

Σημειώνεται ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρσι, με ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα η τριώροφη οικοδομή είχε νομιμοποιηθεί.

poly_1.jpg
(Το πριν)

Εν τω μεταξύ, η Αττική βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε κλοιό σφοδρής κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους από την έντονη βροχόπτωση η οποία συνεχίστηκε με σχετική ένταση στο βορειοανατολικό τμήμα του νομού.

Η ξαφνική μπόρα έπληξε ολόκληρη την Αττική. Περιορισμένου μεγέθους πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν σε βασικούς οδικούς άξονες όπως η Χαμοστέρνας, η Φορμίωνος, ενώ στη Δεκελείας στο δήμο Αχαρνών και στο Φάληρο παρενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από αυτοκίνητα.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι «με την εντολή της Περιφερειάρχη και υπό τις οδηγίες της Εντεταλμένης Συμβούλου Ιωάννας Τσούπρα έθεσε όλο το μηχανισμό της σε ετοιμότητα και κινητοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει ή εν εξελίξει καταστροφή, που θα μπορούσε να απειλήσει την ασφάλεια, τη ζωή ή την περιουσία των πολιτών».

Κλιμάκια υπαλλήλων της Περιφέρειας διενεργούν αυτοψίες στα σημεία που υπάρχουν προβλήματα και όπως σημειώνεται «με γνώμονα την προστασία του πολίτη, (η Περιφέρεια) παραμένει σε επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top