Κοινωνικές δομές στο δήμο Κορινθίου για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Κοινωνικές δομές στο δήμο Κορινθίου για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

​Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων Κοινωνικές Δομές για άπορους στην Κόρινθο.

Σήμερα τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη καθώς το «Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη» στηρίζει τις δομές με τρόφιμα στο πλαίσιο του Προγράμματός του «Στήριξη Ευπαθών Ομάδων».

«Από τα βάθη της καρδιάς μου την ευχαριστώ γιατί υπάρχει και γιατί προσφέρει μέσα από το έργο της που είναι φάρος και οδηγός για εμάς, για όλους τους ανθρώπους, που θέλουμε να προσφέρουμε» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης.

«Με τον όμιλο της Motor Oil έχουμε μια καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Οφείλω να το πω… Εκτός από αυτό το πρόγραμμα υπάρχει παράλληλα και ένα δικό μας πρόγραμμα με μερίδες πάνω από 80 που έρχονται από τον όμιλο της Motor Oil που έρχονται καθημερινά με μια προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο για να μην υπάρχουν κενά όσον αφορά τη θέρμανση των μαθητών σε όλα τα σχολικά μας συγκροτήματα του Δήμου. Και βεβαίως πάντα ο όμιλος είναι αρωγός στην πολιτιστική προσπάθεια που κάνει ο Δήμος» τόνισε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κύριος Αλέξανδρος Πνευματικός.

Η κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασε δώρα στα παιδιά ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους όπου συνάνθρωποί μας που δεν έχουν στέγη, βρίσκουν ζεστό φαγητό, καθαρό χώρο για ύπνο και προσωπική υγιεινή, φάρμακα και ιατρική περίθαλψη, ενώ στα παιδιά παρέχονται δωρεάν ��ούχα, φροντιστήρια, ξένες γλώσσες και δημιουργική απασχόληση.

«Θα με βρείτε αρωγό. Θα με βρείτε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να στηρίξω όχι μόνο τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, παιδιά, οτιδήποτε χρειαστεί στο χώρο γιατί για μένα είναι στάση ζωής» υπογράμμισε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στη μικρή γιορτή που διοργανώθηκε οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μουσική από τοπικούς φορείς και κρητικούς χορούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top