Χρυσοφόρα κομπίνα σ��η Σαντορίνη με το ξενοδοχείο των διασήμων!

Πρόσφατα είχε μείνει εκεί και η Lady Gaga

Μια χρυσοφόρα απάτη στην πλάτη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και κάτω από τη μύτη της ΕΛΑΣ είχε στηθεί στη Σαντορίνη!

Η απάτη αφορά το κερδοφόρο «ξενοδοχείο των διασήμων», ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έχουν προτιμήσει δεκάδες διάσημοι (Έλληνες και ξένοι) με τελευταία τη Lady Gaga!

Η αξία του ακινήτου υπολογίζεται σε τουλάχιστον 8 εκ. ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν το 2013

Η ιστορία της απάτης ξεκινά το 2013 όταν γνωστός καρδιολόγος, στον οποίο άνηκε το ξενοδοχείο, το αφήνει με διαθήκη στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ).

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας έθεσαν σε εφαρμογή σχέδιο πώλησής του το 2014 καθώς δεν μπορούσε να γίνει διαχείριση ενός τέτοιου ξενοδοχείου.

Ωστόσο, την άνοιξη του 2014 οι υπεύθυνοι πληροφορήθηκαν ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει σε αυτό, είχαν ανοίξει τις εξωτερικές πόρτες και μετέφεραν αντικείμενα και προμήθειες με την προοπτική να το λειτουργήσουν για το καλοκαίρι!

Όπως καταγγέλεται, ένας χρηματιστής και ένας μάνατζερ καλλιτεχνών εμφανίστηκαν ως «διαχειριστές» του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, εμφάνισαν μία συμφωνία μίσθωσής του έναντι μόνο 33.000 ευρώ ετησίως, την οποία εμφανίζονταν να είχαν υπογράψει στις 18 Νοεμβρίου 2013 με τον ιατρό δωρητή του ίδιου ακινήτου στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Μάλιστα, υπήρχε και βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από τα ΚΕΠ. Αυτό, όμως, ήταν και η αιτία για να ξετυλιχθεί το κουβάρι μετά τις καταγγελίες της ΕΚΕ καθώς αφενός το ��ιάστημα που έγινε η βεβαίωση από τα ΚΕΠ ο αποθανών γιατρός βρισκόταν στην εντατική (άρα μάλλον μοιάζει απίθανο να είχε πάει στα ΚΕΠ), ενώ η σφραγίδα που είχε το έγγραφο δεν χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών!

Το ξενοδοχείο τελικά λειτούργησε και εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης καθώς ήδη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top