Θεσσαλονίκη: Πάνω από 2.000 γυναίκες με... δωδεκάποντα τακούνια σε πασαρέλα στο λιμάνι

Πάνε για παγκόσμιο ρεκόρ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 2.000 γυναίκες με... δωδεκάποντα τακούνια σε πασαρέλα στο λιμάνι

​Πάνω από 2.000 χιλιάδες γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 45 ετών κατόπιν κλήρωσης θα φορέσουν δωδεκάποντα τακούνια και θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων. Που; Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη στα μέσα Οκτωβρίου!

Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να προσέχουν ώστε να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα παγκόσμιο ρεκόρ, που επιλέχθηκε από εμάς, κατόπιν εγκρίσεως από τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record, να λάβει χώρα στο φημισμένο και γραφικό Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί το πιο εμπορικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης.» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση θα παρουσι��σουν η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς και τα backstage έχουν αναλάβει η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά. Την ώρα διεξαγωγής του Ρεκόρ, μουσική θα παίζουν ο γιος του Nicola Sarkozy, Mosey aka Pierre Sarkozy και η Tanja la croix.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει σκοπό να προβάλει την πόλη της Θεσσαλονίκης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Ταυτόχρονα διαθέτει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθούν σε τρόφιμα για την ενίσχυση όλων των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και της Ιεράς Μητρόπολης Καλαμαριάς Νέας Κρήνης Θεσσαλονίκης. Η γενική τιμή εισόδου για την εκδήλωση θα είναι 7 εύρω.

3e59238813578708bec36587acc74f30_L.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top