ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR:25 απαγωγές σχεδίαζαν οι συνεργοί του Μαζιώτη-ΔΕΙΤΕ τις χειρόγραφες σημειώσεις

Με στόχο τα παιδιά κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR:25 απαγωγές σχεδίαζαν οι συνεργοί του Μαζιώτη-ΔΕΙΤΕ τις χειρόγραφες σημειώσεις

​Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη από την αστυνομία ότι οι συνεργοί του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, προετοίμαζαν τουλάχιστον 25 απαγωγές με στόχο τα παιδιά κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας.

Στην πολύκροτη υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο καταζητούμενος διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας.

Το STAR αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα τη διασύνδεση των ληστών του Διστόμου με την γιάφκες στο Μαραθώνα και την Αγχίαλο στο Βόλο.

Πεταμένη στο πάτωμα της αποθήκης - γιάφκα στο Μαραθώνα, η πολυσέλιδη ατζέντα που θα δείτε στο βίντεο, δίπλα από τους σάκους με τα Καλάσνικοφ, αποκάλυψε στην αστυνομία με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο τα σχέδια των φερόμενων συνεργών του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη.

Ένα σημειωματάριο γεμάτο χειρόγραφες σημειώσεις για τουλάχιστον 25 απαγωγές που σχεδίαζε να διαπράξει η εγκληματική ομάδα, με θύματα τα παιδιά κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο περίφημο σημειωματάριο υπήρχαν οι διευθύνσεις πολλών στόχων ενώ είχαν κάνει και κατόπτευση σπιτιών και εταιρειών. Βρέθηκαν σημειώσεις με τις μάρκες και τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που κινούνταν.

Επίσης, είχαν σημειώσει τα δρομολόγια που έκαναν τα παραλίγο θύματα τους όπως επίσης και τις καθημερινές τους συνήθειες.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο σχεδιάγραμμα που να παραπέμπει π.χ σε δρομολόγιο διαφυγής των δραστών με κάποιο θύμα τους.

Ανάμεσα στους στόχους φέρεται να ήταν και ο γιος γνωστού εφοπλιστή που κατάφερε να ξεφύγει από τους επίδοξους απαγωγείς του τον Δεκέμβριο του 2013. Τότε οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει ένα κλειστό φορτηγάκι το οποίο πυρπόλησαν για εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Πανομοιότυπο φορτηγάκι με αυτό της απόπειρας απαγωγής βρέθηκε στην γιάφκα του Μαραθώνα. Δίπλα μάλιστα υπήρχαν δύο καρέκλες θαλάσσης, που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, θα έβαζαν στην καρότσα του φορτηγού για να μεταφέρουν τα θύματά τους, δεμένα και φιμωμένα.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο από τη γιάφκα του Μαραθώνα που θα δείτε στο βίντεο, φαίνεται να λύνει οριστικά το μυστήριο και για το που έκρυβαν οι ληστές του Διστόμου, το φουσκωτό με το οποίο έφτασαν στην παραλία Ξυλοκάστρου. Συνδετικός κρίκος είναι το προστατευτικό λευκό μπαλόνι με τον μπλε λαιμό που βρέθηκε στη γιάφκα. Ακριβώς ίδιο προστατευτικό λευκό μπαλόνι με μπλε δέστρα, υπήρχε και πάνω στο κλεμμένο σκάφος των ληστών. Στη γιάφκα υπήρχε πεταμένη και μια ναυτική φωτοβολίδα, άλλη μια ένδειξη για την ύπαρξη του σκάφους εκεί.

Οι αστυνομικοί συνδέουν έμμεσα ληστές και υπόπτους για τρομοκρατία, με τις δύο πανομοιότυπες μάσκες που βρέθηκαν η μια στο κρησφύγετο στο Βόλο όπου αυτοκτόνησε ο Σπύρος Δραβίλας, και η άλλη στο Μώλο, στο αγρόκτημα του Γιώργου Πετρακάκου, που φέρεται ως το πρ��τοπαλίκαρο του Νίκου Μαζιώτη.

Ο Σπύρος Δραβίλας, είχε νοικιάσει την γιάφκα του Μαραθώνα μέσα στην οποία βρέθηκε και ένα πολυτελές τζιπ που είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top