Η ανακοίνωση του Νίκου Λιακουνάκου για την πολύωρη κράτησή του στη ΓΑΔΑ

«Οι φορολογικές υποχρεώσεις είχαν εξοφληθεί στο σύνολό τους ήδη από τον Απρίλιο του 2014»

​Οργισμένος δείχνει ο Νίκος Λιακουνάκος, σε σημερινή ανακοίνωσή του, σχετικά με την κράτησή του για πάνω από 12 ώρες στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να διακριβωθεί αν είχε φορολογικές υποχρεώσεις. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Πέμπτης, όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr.

Στην ανακοίνωση του γιου του επιχειρηματία, Θωμά Λιακουνάκου, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «δεν συνελήφθη, ούτε προσήχθη, ωστόσο "κρατήθηκε" προς "διακρίβωση" ύπαρξης φορολογικών υποχρεώσεων εταιρίας της οποίας είναι Πρόεδρος ΔΣ και συναφών μηνύσεων της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών που του είχαν ασκηθεί τον Απρίλιο του 2014».

Ακόμη τονίζεται ότι «οι φορολογικές υποχρεώσεις για τις οποίες κρατήθηκε αφορούσαν Φόρο Ελευθέρων Επαγγελματιών συνολικού ποσού 1,38 εκ. ευρώ και Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών συνολικού ποσού 2 εκ. ευρώ, οι οποίες όμως είχαν εξοφληθεί στο σύνολό τους ήδη από τον Απρίλιο του 2014 και μάλιστα αυθημερόν, μετά τη βεβαίωσή τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top