Προβλήματα στη Χαλκιδική από τη νεροποντή- Πλημμύρισαν σπίτια στην Κασσάνδρα

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια - Ξενοδοχείο "αποκλείστηκε"

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μετά από νεροποντή που έπληξε σήμερα την περιοχή.

afytos_plymmires_3.jpg
Περισσότερα από 25 σπίτια πλημμύρισαν, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η κυκλοφορία διεκόπη σε πολλούς δρόμους λόγω πτώσης δέντρων.

afytos_plymmires_5.jpg
Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια κυρίως στην Άθυτο, ενώ επενέβη σε τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις, απομακρύνοντας κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σε ασφαλές σημείο.

afytos_plymmires_15.jpg
Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Άφυτου - Φώκαιας, όπως επίσης ο δρόμος που οδηγεί στα κοιμητήρια Κασσανδρείας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Εντωμεταξύ κι ένα ξενοδοχείο, το «Άθυτος Hotel», που βρίσκεται στην παραλία της Αθύτου Χαλκιδικής έχει αποκλειστεί, καθώς οι δρόμοι γύρω από αυτό έχουν μετατραπεί σε λίμνες με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα αυτοκίνητα, ούτε να μπουν ούτε να βγουν από το χώρο του ξενοδοχείου. Στους εσωτερικούς χώρους δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, όμως οι ένοικοι, λόγω της στάθμης του νερού που φτάνει ακόμη και τα 75 εκατοστά, δεν μπορούν να εξέλθουν.

πηγή: seleo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top