ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ σάρωσε την Σκάλα Λακωνίας και την Καλαμάτα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Καταστροφές από την κακοκαιρία και στην Πρέβεζα

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ σάρωσε την Σκάλα Λακωνίας και την Καλαμάτα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

​Ανεμοστρόβιλοι «χτύπησαν» την Σκάλα Λακωνίας και την Καλαμάτα και προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές.

Οι δυνατοί άνεμοι «πήραν και σήκωσαν» τα πάντα στην Λακωνία. Μαγαζιά διαλυμένα, δέντρα κομμένα στους δρόμους, αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα σε κεντρικές οδούς αλλά και τραυματίες άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος.

lakonia-skala-1.jpg
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας, όταν όπως λένε κάτοικοι στο apela.gr, ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος κατάφερε να αναποδογυρίσει ακόμα και αυτοκίνητα μέσα στην πόλη.

lakonia-skala-3.jpg
Στην περιοχή έχει σημειωθεί και διακοπή ρεύματος ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μπορούν.

lakonia-skala-4.jpg
Καταστροφές και στην Καλαμάτα

kalam.jpg
Με τoν χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα στην περιοχή της Καλαμάτας καθώς η πρωινή δυνατή καταιγίδα, λίγα λεπτά μετά τις 7 αλλά και ανεμοστρόβιλος που πέρασε από την περιοχή του Ασπροχώματος, προκάλεσαν τεράστιες ζημιές και σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, είναι χαρακτηριστικό ότι άνοιξαν μέχρι και τάφοι στο Νεκροταφείο του Ασπροχώματος, ενώ νταλίκα ντεραπάρισε από τον δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου, μετά τα φανάρια της Διασποράς.

Πολύ μεγάλες είναι οι ζημιές σε σπίτια και εργοστάσια ενώ αυτή την ώρα Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς και συνεργεία της ΔΕΗ δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν τις ζημιές αλλά και να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρέβεζα: Πλημμύρισαν οι δρόμοι από την έντονη βροχόπτωση- ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top