Εκλογές 2015: ΕΚΠΤΩΣΗ 30% σε όσους ταξιδέψουν με τρένο και προαστιακό

Από τις 16 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου

Εκλογές 2015: ΕΚΠΤΩΣΗ 30% σε όσους ταξιδέψουν με τρένο και προαστιακό

​Έκπτωση 30% για όσους ταξιδέψουν με το τρένο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η έκπτωση αφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ´ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Η έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρέχεται και στους εκλογείς-επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η έκπτωση θα χορηγείται πάντως μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet, και θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 16 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Για επιβάτες που ήδη δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κλείσουν νωρίς τα εισιτήρια τους θα «κερδίσουν» επιπλέον έκπτωση 15%.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top