Εκπτώσεις μέχρι 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους

Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει

Εκπτώσεις μέχρι 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους

​Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα έχουν οι επιτυχόντες των πανελλαδικών, καθώς οι εταιρείες ANEK, Hellenic Seaways και Blue Star Ferries μειώνουν τις τιμές τους για τους νέους φοιτητές που σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες από και προς τα νησιά.

Συγκεκριμένα, η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν για τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές που θα φοιτήσουν. Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι την 31η Οκτωβρίου. Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας, καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση, η οποία ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα lux. Ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζόμενων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015».

Τέλος, η ΑΝΕΚ παρέχει από τις 27 Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015, στα δρομολόγια Χανίων– Ηρακλείου:

- Έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματ��

- Έκπτωση 30% σε Καμπίνες (εκτός LUX)

- Έκπτωση 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»: Η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα. Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top