Oι διάλογοι- φωτιά της σπείρας με τα ναρκωτικά και τα call girls στη Μύκονο

Προέκυψε και τέταρτο πρόσωπο που όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί

Oι διάλογοι- φωτιά της σπείρας με τα ναρκωτικά και τα call girls στη Μύκονο

​Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, προς εξυπηρέτηση εύπορων πελατών, στη Μύκονο. Σήμερα, το «Έθνος» αποκαλύπτει τους διαλόγους -φωτιά που είχαν τα μέλη του κυκλώματος, από τους οποίους προκύπτει και η ύπαρξη ατόμου που δεν έχει ταυτοποιηθεί, καθώς χρησιμοποιεί «πακιστανικό» τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 22 Αυγούστου συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 34χρονος και δύο ηλικίας 33 ετών, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είχε συλληφθεί το 2011 για ληστεία σε τράπεζα, ενώ ο ένας 33χρονος που ήταν πρώην λιμενικός, έχει κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Από τις δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν τα φερόμενα αρχηγικά μέλη της σπείρας προκύπτει η ύπαρξη ενός τέταρτου ατόμου - μυστηρίου, το οποίο φέρεται να είναι το άτομο που προμήθευε το κύκλωμα με call girls, κυρίως Ελληνίδες, για να πηγαίνουν στα ροζ ραντεβού με τους εύπορους πελάτες.

-Επιχειρηματίας: «Θέλω να μου στείλεις τρεις “γλάστρες” για το κλαμπ. Πόσο κάνει;»
-34χρονος κατηγορούμενος: «Ναι, θα σου στείλω. Κοστίζει 3.000 ευρώ».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κύκλωμα πληρωνόταν 1.000 ευρώ για κάθε κοπέλα ενώ είχε καταφέρει να έχει πρόσβαση ακόμα και στους ζάπλουτους Άραβες που επισκέπτονταν το νησί. Ο διάλογος που δημοσιεύει το «Έθνος» είναι αποκαλυπτικός για τη δράση των κατηγορουμένων:

-Θυμάσαι τι σου είχα ζητήσει;
-Ναι κάτι γκόμενες.
-Μου είχες πει 5 χιλιάρικα.
-Εγώ έχω ψυλλιαστεί ότι δεν τις θέλουν για να τις (...) αλλά για παρέα και για τα τραπέζια τους.
-Δεν ξέρω, το ίδιο μου είχε κάνει και με τους Άραβες. Κανονίζω για 10 γυναίκες και μετά δεν δεχόταν (ακατάληπτο) και μετά μου λέει θα σε πληρώσω. Μου είχε ζητήσει 4 γυναίκες και να φέρω και λεσβίες. Την πρώτη μέρα για τα τραπέζια, τη δεύτερη για ένα άφτ��ρ πάρτι.

Όσον αφορά στον δεύτερο 33χρονο κατηγορούμενο που συνελήφθη, «εμπλέκεται στην υπόθεση χάρη σε ελάχιστες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους συγκατηγορουμένους του» σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top