Ύδρα: Οι ληστές χρησιμοποίησαν βία για να τους αποκαλύψουν τη βαλίτσα με τα 40.000 ευρώ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα που έρχονται στο φως-Πρώτη ανάρτηση: 16/08/2015 15:25

Ύδρα: Οι ληστές χρησιμοποίησαν βία για να τους αποκαλύψουν τη βαλίτσα με τα 40.000 ευρώ

​Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ληστείας στην Ύδρα που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 67χρονου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ταβέρνας στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγος του άτυχου άνδρα που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους και τους έπιασαν στον ύπνο.

Όπως είπε, ξήλωσαν τη σίτα από το παράθυρο του ισογείου και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Αρχικά κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο που κοιμόταν η ίδια. Εκεί την έδεσαν, την φίμωσαν, της έκλεισαν τα μάτια και την ανάγκασαν να τους υποδείξει που είχε λεφτά.

Κατόπιν πήγαν στο δωμάτιο του άτυχου 67χρονου, τον άρπαξαν με παρόμοιο τρόπο και τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον και κλείνοντάς του το στόμα.

Οι τρεις άνδρες, που σύμφωνα με την γυναίκα μιλούσαν γλώσσα χώρας της Ανατολικής Ευρώπης, κατά πάσα πιθανότητα γεωργιανά, πήραν μία βαλίτσα με 40.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, η γυναίκα κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά της, πήγε στο δωμάτιο του συζύγου της και συνειδητοποίησε ότι είναι νεκρός. Αμέσως τότε έτρεξε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον εφιάλτη που είχε ζήσει.

Ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί αν ο άτυχος 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια λόγω της πίεσης, ή βασανίστηκε και κακοποιήθηκε από τους ληστές.

Ήδη όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, η αστυνομία έχει προσαγάγει πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι έψαχναν στις 05:30 θαλάσσιο ταξί για να τους πάει στη Βάρκιζα και τη Γλυφάδα.

Στο νησί έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ο 67χρονος επιχειρηματίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top