Γιάννενα: Κινηματογραφική απαγωγή 46χρονου- Τον έκλεισαν σε τροχόσπιτο κι εκείνος το έσκασε!

Συνελήφθησαν οι δράστες

Γιάννενα: Κινηματογραφική απαγωγή 46χρονου- Τον έκλεισαν σε τροχόσπιτο κι εκείνος το έσκασε!

​Μία απίστευτη υπόθεση έφτασε στα χέρια της αστυνομίας με την αρπαγή ενός 46χρονου άνδρα, ιδιοκτήτη αυτοκινήτου από τα Ιωάννινα.

Μάλιστα, ήδη οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου, συνέλαβαν τους δύο δράστες της απαγωγής, δύο Έλληνες ηλικίας 70 και 20 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν προσωπικές διαφορές με τον 46χρονο, την Κυριακή 9 Αυγούστου, συναντήθηκαν με τον 46χρονο. Αρχικά τον ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας σωματική βία και σπρέι πιπεριού. Στη συνέχεια του έβαλαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 70χρονου, αφού πρώτα του άρπαξαν 200 ευρώ αλλά και το αυτοκίνητο του πατέρα του 46χρονου.

Μετά, τον μετέφεραν σε αγροτική περιοχή της Εθνικής Οδού Σταυρού – Βρασνών (Θεσσαλονίκη), και τον έκρυψαν μέσα σε τροχόσπιτο (ιδιοκτησίας του 70χρονου), όπου τον κράτησαν όλη τη νύχτα, ασκώντας του σωματική και ψυχολογική βία.

Όμως, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο 46χρονος κατάφερε να διαφύγει. Πήγε στην αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία των δραστών!

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ληστείας και παράβασης Νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top