Έκρυβαν ναρκωτικά στο προαύλιο εκκλησίας σε χωριό του Ηρακλείου!

Οι διακινητές τα μετέφεραν με βαλίτσες από τον Πειραιά

Έκρυβαν ναρκωτικά στο προαύλιο εκκλησίας σε χωριό του Ηρακλείου!
Συ��ελήφθησαν δύο Έλληνες 54 και 59 ετών, για τα αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ηρωίνης στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 370 γραμμάρια ηρωίνης. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται κι ένας 66χρονος, επίσης ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται.

Ο 59χρονος είναι ήδη κρατούμενος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης και φέρεται να συντόνιζε την διακίνηση από τον 54χρονο και τον 66χρονο , οι οποίοι μετέφεραν και διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής, μέσα σε βαλίτσες και τις οποίες προόριζαν για την «αγορά» του Ηρακλείου.

Ύστερα από αστυνομική έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε προαύλιο χώρο… Ιερού Ναού στο Δήμο Μαλεβιζίου επιμελώς κρυμμένο και θαμμένο στο χώμα μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 156,6 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, την ποσότητα ηρωίνης είχαν μεταφέρει ο 54χρονος με τον 66χρονο και την είχαν κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο .

Στη συνέχεια, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διακινητών, συνελήφθη χθες έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου ο 54χρονος.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 227 γραμμαρίων,
-το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και
-15 κάρτες κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ποσότητα αποτελεί μέρος μεγαλύτερης παρτίδας ηρωίνης, που ο 54χρονος με τον 66χρονο μετέφεραν και διακινούσαν στην πόλη του Ηρακλείου, για λογαριασμό του 59χρονου.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top