Μας παίρνουν και τα beach parties:ΤΕΛΟΣ η δυνατή μουσική και ο χορός πλάι στο κύμα!

Το υπουργείο Οικονομικών αλλάζει την καλοκαιρινή διασκέδαση!

Μας παίρνουν και τα beach parties:ΤΕΛΟΣ η δυνατή μουσική και ο χορός πλάι στο κύμα!

​Χιλιάδες νέοι θα ...ξενερώσουν με τη νέα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο βάζει "φρένο" στις συναυλίες και τα πάρτι δίπλα στο κύμα, με σχετική εγκύκλιο για εκδηλώσεις σε παράλιες.

Το Υπουργείο υποχρεώνει τους δήμους, όταν διαπιστώνουν εργασίες προετοιμασίας εκδηλώσεων να προχωρούν σε καταγγελίες, να ενημερώνουν τις ελεγκτικές αρχές και να στέλνουν ακόμη και …φωτογραφίες από την καταπάτηση.

Στην εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών που εστάλη σε δήμους και Λιμενικό Σώμα, εκτός της απαγόρευσης Beach parties, συναυλιών και δυνατής μουσικής στις παραλίες και τους κοινόχρηστους χώρους του αιγιαλού, επιβάλλεται ��πίσης... χαμηλός και περιορισμένος φωτισμός στις ακτές, ενώ απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στις παραλίες, παρά μόνο με χαμηλή ένταση, που δεν υπερβαίνει τα 50 ντεσιμπέλ!

Η απόφαση φέρνει μεγάλες ανατροπές στις οργανωμένες παραλίες, αλλά και στο προτεινόμενο τουριστικό προϊόν, κάποιων νησιών, όπως η Μύκονος, καθώς ο νεαρόκοσμος τα τελευταία χρόνια, διασκεδάζει και …σε μπαρ και υπαίθριες συναυλίες που στήνονται δίπλα στο νερό.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top