Χαλκιδική: Συνελήφθη 37χρονος ιδιοκτήτης γνωστού κέντρου διασκέδασης

Έγιναν φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

​Φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως και 26-7-2015.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο σε κέντρο διασκέδασης στο νομό Χαλκιδικής συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, καθώς διαπιστώθηκε η μη έκδοση 268 λιανικών στοιχείων πώλησης συνολικής αξίας 7.660 ευρώ, καθώς και η απασχόληση ενός υπαλλήλου που δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού της επιχείρησης, κατά παράβαση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Επιπλέον, στο νομό Θεσσαλονίκης, σε καφετέρια διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικών πωλήσεων, ενώ σε εστιατόριο καφέ-μπαρ διαπιστώθηκε η απασχόληση δύο υπαλλήλων, που δεν είχαν καταχωρηθεί στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Ο 37χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top