Τα capital controls «γέννησαν» ελληνικές ιδέες- Η εφαρμογή για τα ΑΤΜ που θα σας λύσει τα χέρια

Σου παρέχει πληροφορίες για το κοντινότερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης με τον λιγότερο κόσμο

​Ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο ήταν αρκετό για τον Δημήτρη Χατζηελευθερίου, τον Χάρη Σπέντζα και τον Χρήστο Κρητικό.

δφγηξκλ΄'.jpg
Οι τρεις φίλοι στρώθηκαν στη δουλειά και δημιούργησαν την εφαρμογή «Βρες ΑΤΜ» που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, παρέχει πληροφορίες για το κοντινότερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης με τον λιγότερο κόσμο και όχι μόνο...

«Είχαμε την ιδέα μία βδομάδα περίπου αφού είχαν μπει τα capital controls και είπαμε να φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε μία εφαρμογή η οποία απλά θα βοηθάει τον κόσμο, θα ενημερώνει ποια τράπεζα δίνει χρήματα, αν δίνει 20άρικα ή 50άρικα, έτσι ώστε να μην περιμένουμε στις ουρές χωρίς λόγο» είπε στο Star ο Χάρης Σπέντζας.

Ο κατάλογος της εφαρμογής που εμπλουτίζεται συνεχώς περιλαμβάνει ήδη πάνω από 2.500 ΑΤΜ σε όλη τη χώρα, ενώ οι λεπτομέρειες για την κατάστασή τους βασίζ��νται σε πληροφορίες που ανεβάζουν στο σύστημα οι ίδιοι οι χρήστες.

«Η εφαρμογή είναι απλή. Κάθε φορά παίρνουμε το που βρίσκεται ο χρήστης, του εμφανίζουμε τις κοντινότερες τράπεζες σε μια ακτίνα 5 χλμ, βλέπει πόσοι έχουν επισκεφθεί αυτήν την τράπεζα, αν έχει ουρά ή αν δεν έχει και ο ίδιος μετά αφού βγάλει χρήματα μπορεί να ενημερώσει τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής για την κατάσταση του ΑΤΜ» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι τρεις προγραμματιστές, η μεγαλύτερη κίνηση στα μηχανήματα παρατηρείται από τις 8 το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top