Die Welt: Το στυλ της αριστερής "Πρώτης Κυρίας" της Ελλάδας, Περιστέρας Μπαζιάνα

Σχολιάζει και επικροτεί το ντύσιμό της η γερμανική εφημερίδα

Die Welt: Το στυλ της αριστερής "Πρώτης Κυρίας" της Ελλάδας, Περιστέρας Μπαζιάνα

​To απλό στυλ της επί 23 χρόνια συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρας Μπαζιάνα, σχολιάζει και επικροτεί η γερμανική εφημερίδα, "Die Welt".

4387.jpg
8946.jpg

«H Μπέτυ δεν θα πρέπει να είναι πολύ σικ στο ντύσιμό της αλλά ούτε και εντελώς ατημέλητη» γράφει το άρθρο, αποκρυπτογραφώντας το ντύσιμο της «Πρώτης Κυρίας» της Ελλάδας.

3973.jpg
«Για τις γυναίκες που ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς και βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο, ακόμα και τα τακούνια μπορεί να αναχθούν σε πολιτικό ζήτημα», προσθέτει, λέγοντας μάλιστα τα καλύτερα για την τελευταία δημόσια εμφάνιση της, την ημέρα του δημοψηφίσματος. (Εκείνη τη μέρα φορούσε ένα μαύρο μίντι φόρεμα).

mpeti7.jpg
Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι μία γυναίκα που συνοδεύε�� τον σύντροφό της, ο οποίος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, θα πρέπει το ντύσιμό της να αντανακλά τις απόψεις της και ταυτόχρονα να μην μαγνητίζει το βλέμμα.

1680.jpg
Μάλιστα, η γερμανική εφημερίδα προτείνει αυτό που λέμε "το επιμελώς ατημέλητο" στυλ. «Δεν μπορεί, η Μπέτυ να είναι στην "τρίχα", αλλά ούτε και να ντύνεται όπως τότε που ήταν φοιτήτρια με μία χίπικη διάθεση. Όπως πολλές γυναίκες της ηλικίας της , της φιλοσοφίας και της απλότητάς της , η "Πρώτη Κυρία" της Ελλάδας θα πρέπει να ισορροπεί ενδυματολογικά ανάμεσα στα αριστερά ιδανικά της, το μέχρι τώρα απλό ενδυματολογικό της στυλ και τα νέα της καθήκοντα» τονίζει η εφημερίδα.

508.jpg
Επίσης, η εφημερίδα "Die Welt" αναφέρεται και στο ντύσιμο της Σοσιαλίστριας Σεγκολέν Ρουαγιάλ, της Γαλλίδας υπουργού Οικολογίας και μητέρας των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ. Η Σεγκολέν μπορεί να μην ανήκει στο κόμμα της Αριστεράς, κατατάσσεται όμως στην αριστερή πτέρυγα του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της έχει καταφέρει από ενδυματολογικής πλευράς, να «κινείται» ανάμεσα στο συντηρητικό, το απλοϊκό και ταυτόχρονα το σικάτο.

segolene-royal-206457_w1000.jpg Segolene-Royal-reine-de-l-humour_exact780x1040_p.jpg
segolene-royal-traitee-d-emmerdeuse-par-l-express-269957_w1000.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top