Προσοχή: Εμφανίζεται ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ζητά λεφτά από επιχειρηματίες

Υποστηρίζει ότι θέλει χρήματα για φιλανθρωπίες

​Άγνωστο πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ζητά οικονομική ενίσχυση από προέδρους διοικητικών συμβουλίων οργανισμών ή διευθύνοντες συμβούλους επιχειρήσεων, τηλεοπτικών σταθμών και διοικητές νοσοκομείων καταγγέλλει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για απάτη.

Από το γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ανακοινώθηκε ότι το πρόσωπο αυτό «εμφανίζεται ως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ή Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, με το όνομα Κωνσταντίνος Ρούσος και τους ζητεί να συνδράμουν οικονομικώς, για λόγους φιλανθρωπίας, δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα. Υποδεικνύει μάλιστα, για την κατάθεση των σχετικών συνεισφορών, συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και αναφέρει αριθμό κινητού τηλεφώνου, που ανήκει δήθεν σ’ αυτόν, για περαιτέρω πληροφορίες».

Καταλήγοντας η εισαγγελία του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας αναφέρει ότι: «Επειδή τα φαινόμενα αυτά έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και οι ενέργειες αυτές συνιστούν αξιόποινη πράξη, κρίνουμε αναγκαίο να ανακοινώσουμε τα ανωτέρω προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ούτε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ούτε οι Αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου ουδέποτε έχουν ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσουν, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top