Πρεσβεία των ΗΠΑ προς τους Αμερικανούς τουρίστες: «Προσοχή στις διαδηλώσεις της Αθήνας»

Τους εφιστά την προσοχή

​Μήνυμα προς τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Ελλάδα ή που αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες στη χώρα μας, στέλνει η αμερικανική πρεσβεία από την Αθήνα. Τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού μετά τα τελευταία γεγονότα, στην Αθήνα αναμένονται αρκετές διαδηλώσεις.

Αναλυτικά

«Διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τακτικά ως απάντηση στα γεγονότα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Θυμίζουμε στους Αμερικανούς πολίτες ότι ακόμα και σε διαδηλώσεις που ξεκινούν με ειρηνικό χαρακτήρα μπορεί να μετατραπούν σε εστία αντιπαράθεσης και ενδεχομένως να κλιμακωθούν με βία. Οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις περιοχές των διαδηλώσεων, αν είναι δυνατόν, και να είναι προσεκτικοί αν βρίσκονται ή διαμένουν σε μικρή απόσταση από τις διαδηλώσεις. Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι διαρκώς συνδεδμένοι με τα ΜΜΕ ώστε να ενημερώνονται για τις τοπικές εκδηλώσεις αλλά και για το τι συμβαίνει γύρω τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top