Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω το άρωμα του παιδιού μου, να το πλαισιώσω με όλες μου τις δυνάμεις»

«Είμαι βεβαία πως πληρώνω αμαρτίες κι εγώ και ο σύζυγος μου, γιατί εδώ μιλάμε για μια καθαρά πολιτική δίωξη πλέον»

 Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω το άρωμα του παιδιού μου, να το πλαισιώσω με όλες μου τις δυνάμεις»

​Μια κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη Βίκυ Σταμάτη στην αίθουσα του Εφετείου.

Οι δυο τους είχαν και κάποιες τρυφερές στιγμές… με εκείνη να τον έχει αγκαλιά και τον πρώην υπουργό να τη φιλάει στο μέτωπο. Όταν τη ρώτησε αν την άγγιξε κανείς, η Βίκυ Σταμάτη απάντησε: «η μητρότητα».

«Κάποιοι βάναυσα, εχθρικά, επιχείρησαν συνωμοτώντας εις βάρος της αλήθειας και της δικαιοσύνης να την οδηγήσουν κατηγορούμενη» λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη.

«Αυτό που θα ήθελα να υπερτονίσω εντελώς εξουθενωμένη και εξαντλημένη, αφυδατωμένη θα έλεγα, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, είναι ότι έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στο Θεό και τη Δικαιοσύνη. Σέβομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη. Επίσης, σέβομαι απόλυτα τις απόψεις της νέας κυβέρνησης για την αναγκαιότητα του εξανθρωπισμού του σωφρονιστικού συστήματος. Γιατί θεωρούν ότι το σύστημα είναι απάνθρωπο», υπογραμμίζει η Βίκυ Σταμάτη.

Η ίδι�� σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις βγει απαντά: «το άρωμα του παιδιού μου. Θέλω να πλαισιώσω το παιδί μου με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι βεβαία πως πληρώνω αμαρτίες κι εγώ και ο σύζυγος μου, γιατί εδώ μιλάμε για μια καθαρά πολιτική δίωξη πλέον. Αμαρτίες ενός ολόκληρου αμαρτωλού συστήματος. Δεν έχω καταθέσει τίποτα για εξοπλιστικά, όσα έχω πει έχουν σχέση με διαφθορά. Έχω την αίσθηση ότι εγώ και ο γιος μου, η οικογένεια μου, η τωρινή μου και η πατρική μου οικογένεια είμαστε ένας υγιής ιστός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top