ΘΡΗΝΟΣ στη Ρόδο: «Έσβησε» 5χρονο κοριτσάκι μέσα σε ένα 24ωρο!

Το μετέφεραν σε νοσοκομείου του Ηρακλείου αλλά κατέληξε

ΘΡΗΝΟΣ στη Ρόδο: «Έσβησε» 5χρονο κοριτσάκι μέσα σε ένα 24ωρο!

Ανείπωτη τραγωδία σημάδεψε το νησί της Ρόδου, καθώς ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού με συμπτώματα δυσφορίας και εμετούς, «έσβησε» λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου διακομίστηκε εκτάκτως!

Το θλιβερό περιστατικό έχει βυθίσει στο πένθος, γονείς, συγγενείς, φίλους αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν οι γονείς του μικρού κοριτσιού μετέφεραν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου το 5χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν σε κατάσταση δυσφορίας και είχε κάνει νωρίτερα τρεις φορές εμετό. Αμέσως οι γιατροί υποψιάστηκαν σοβαρή επιπλοκή και ξεκίνησαν σειρά εξετάσεων προκειμένου να προσδιορίσουν το πρόβλημα. Οι ώρες περνούσαν αλλά η κατάσταση του παιδιού αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευε, γι’ αυτό και αργά το βράδυ κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου τελικά κατέληξε.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της 5χρονης. Οι πρώτες ενδείξεις φανέρωσαν περικαρδίτιδα, ωστόσο τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξουν φως στα αίτια του τραγικού αυτού θανάτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top