Η μητέρα της Άννυ λίγο πριν μπει στο κελί: Θα τον φτύσω στην μούρη, θα τον σκοτώσω (BINTEO)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα που έκανε τον γύρο του κόσμου

Η μητέρα της Άννυ λίγο πριν μπει στο κελί: Θα τον φτύσω στην μούρη, θα τον σκοτώσω (BINTEO)

​Λίγο πριν πάρει το δρόμο για τις φυλακές η μητέρα της άτυχης Άννυ, μίλησε στον Alpha και στην δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη για το παρασκήνιο του άγριου εγκλήματος που κυριολεκτικά πάγωσε την κοινή γνώμη.

Η μάνα του ανήλικου κοριτσιού που δολοφονήθηκε με τόσο απάνθρωπο τρόπο, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως θέλει να σκοτώσει τον πατέρα της Άννυ.

«Αν τον δω μπροστά μου, μπορώ να τον σκοτώσω. Μιλούσα μαζί της από την Γερμανία, την έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε ”περνάω καλά, ο μπαμπάς μου αγόρασε παιχνίδι”. Aν η μικρή μου έλεγε κάτι άλλο, αμέσως θα ερχόμουν. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου αυτό που έγινε.Το δικό του παιδί…. το δικό του παιδί! Αυτός δεν μπορούσε να σκοτώσει μια κατσαρίδα! Όταν εγώ σκότωνα μια κατσαρίδα, μου έλεγε “γιατί την σκοτώνεις ; και αυτή ζωή έχει!”» είπε η Δημητρίνα Μπορίσοβα, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες για την υπόθεση στον Νικολάι, τον στενό φίλο του συζύγου της.

«Αυτός ξέρει τα πάντα. Αυτός του χάλασε το μυαλό … και που τσακωνόμασταν αυτός ο Νικολάι φταίει. Ποτέ δεν τον γούσταρα αυτόν» είπε η μητέρα της Άννυ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο πατέρας της μικρής ισχυριζόταν ότι δεν πούλησε τα παιχνίδια της, αλλά τα δώρισε σε άλλα παιδάκια «μπας και ο θεός γυρίσει το δικό μας παιδί!».

«Ζητούσα από τους αστυνομικούς να τον φωνάξουν και να τον ρωτήσω, γιατί το έκανε…. Θα τον σκοτώσω, θα τον φτύσω στην μούρη και θα του πω, ποτέ στην ζωή του να μην ξανακάνει παιδί, γιατί αυτός δεν κάνει ούτε για άντρας, ούτε για πατέρας… Είναι κάθαρμα, αν με αφήσουν να τον πιάσω, θα τον σκοτώσω με τα χέρια μου. Αν πάνε όλα καλά, θα φύγω πολύ μακριά, γιατί μου λείπει πολύ η Άννυ και αν γεννήσω άλλο κοριτσάκι, το ίδιο όνομα θα του δώσω» είπε κλαίγοντας η Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Η 25χρονη γυναίκα που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στη 10η Ανακρίτρια, είπε πως μετά την παρουσία της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την πρωτομαγιά, έχασε και την τελευταία της ελπίδα να βρει το κοριτσάκι της. Τότε συνειδητοποίησε για πρώτη φορά πως κάτι κακό είχε συμβεί στο παιδί της. Το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πείσει το σύντροφο της να της πει την αλήθεια. Εκείνος όχι μόνο δεν της αποκάλυψε τίποτα, αλλά καυγάδισε μαζί της.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου…. ήταν που εμπιστεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο. Ζητάω συγγνώμη στο κοριτσάκι μου… Κάνω έκκληση στον κόσμο να μην αφήνουν μόνα τους τα παιδιά τους ούτε λεπτό… Το μόνο που ζητάω πια είναι να βρεθεί κάτι από την Άννυ, να μπορέσω να της κάνω έστω τα σαράντα…» είπε με σπασμένη φωνή η Δημητρίνα Μπορίσοβα.

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA

Δείτε επίσης:

Η μητέρα της Άννυ αφήνει υπόνοιες για συνεργό: Ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση

ΜΟΝΟ στο STAR: Τι λέει ο δικηγόρος του 27χρονου κατηγορούμενου πατέρα της Άννυ

Bίντεο ντοκουμέντο: Τι έκανε ο πατέρας της Άννυ το πρωί μετά το φρικτό τέλος της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top