Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό το Σαββατοκύριακο

Στην περιοχή της Παλιοβούνας, που βρίσκεται ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι

​Από τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου 9 Μαΐου έως και τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν εργασίες για την στερέωση βράχου, στην περιοχή της Παλιοβούνας, που βρίσκεται ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων θα διακοπεί και η κίνηση θα εκτρέπεται από το 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου -Ιωαννίνων δια μέσω της επαρχιακής οδού Αντιρρίου - Λιδορικίου και της επαρχιακής οδού Ναυπάκτου - Θέρμου, γέφυρας Μπανιά, Μακρυνούς, Γαβαλούς, Παπαδάτων και 58ου χιλιομέτρου της Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο Συκιάς και αντίστροφα.

Η κίνηση των οχημάτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο σημείο των εργασιών, θα διακόπτεται και θα δίνεται εκ περιτροπής στην κυκλοφορία, ανά δύο ώρες, κατόπιν συνεννόησης της εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες και του τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top