Εξοργιστικό στην Ήπειρο: Έδιωξαν 34χρονη με καρκίνο από νοσοκομείο γιατί ήθελαν το κρεβάτι!

Η κατάσταση της είναι εξαιρετικά κρίσιμη

Εξοργιστικό στην Ήπειρο: Έδιωξαν 34χρονη με καρκίνο από νοσοκομείο γιατί ήθελαν το κρεβάτι!

​Έναν απίστευτο Γολγοθά ζει μια γυναίκα από την Ήπειρο, η οποία δεν φτάνει το γεγονός ότι παλεύει με τον καρκίνο, τώρα έρχεται αντιμέτωπη και με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Η 34χρονη, η οποία πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα και είναι σε προχωρημένο στάδιο, εισήχθη τις μέρες του Πάσχα στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Ξαφνικά, την Τετάρτη οι συγγενείς της ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή της Κλινικής ότι εκείνη θα πάρει εξιτήριο. Οι συγγενείς αντέδρασαν πολύ έντονα με αποτέλεσμα το εξιτήριο να μην εκδοθεί τελικά!

Ωστόσο, την Πέμπτη οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έδωσαν εξιτήριο στην ασθενή, η οποία ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς, να της δίνουν, όπως αναφέρουν οι συγγενείς της, λίγες μέρες ζωής! Όταν οι δικοί τους άνθρωποι ζήτησαν το λόγο από τους υπεύθυνους… εκείνοι απάντησαν ότι χρειάζονται το κρεβάτι για άλλον ασθενή!

Οι ίδιοι φέρονται να υποστήριξαν ότι βάση της νομοθεσίας δεν μπορεί να φιλοξενηθεί κάποιος πέραν των δέκα ημερών και ήδη είχε γίνει... χάρη στην 34χρονη καθώς είχε παραμείνει περισσότερες ημέρες!

Οι αγανακτισμένοι συγγενείς κατήγγειλαν το περιστατικό, με το Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών, Σπύρο Δερδεμέζη, να βεβαιώνει ότι το συντομότερο δυνατόν θα δημιουργηθεί χώρος στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου προκειμένου να παραμείνει η 34χρονη για όσο διάστημα χρειαστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top