ΕΠΙΘΕΣΗ Μπουτάρη σε Καμμένο: «Δεν τον πάω με τίποτα τον χοντρό. Ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο»!

«Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί, ένα πράγμα»

ΕΠΙΘΕΣΗ Μπουτάρη σε Καμμένο: «Δεν τον πάω με τίποτα τον χοντρό. Ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο»!

​Επίθεση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας: «Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί, ένα πράγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά, με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων.

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε «χοντρό» τον Πάνο Καμμένο αλλά δεν έμεινε εκεί αφού σημείωσε πως: «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως πρέπει η κυβέρνηση να έχει στήριξη στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας, μία στήριξη που όμως δείχνει με τις δηλώσεις του να την περιορίζει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το 'χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είνα�� βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 συνέχισε ο Γιάννης Μπουτάρης την επίθεση: «Όταν διασπείρει την είδηση ότι μας ψεκάζουν, ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο, είναι παράδειγμα προς αποφυγή ο κ. Καμμένος» , είπε προσθέτοντας επίσης ότι ενοχλήθηκε «όταν ανέλαβε πρωτοβουλία το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να δώσει βιβλιαράκια που θα περιγράφουν την πατριωτική των Ελλήνων».

«Δεν είναι δουλειά του υπουργείου αυτού», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top