Τρίποντα Αγάπης για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία και μία συγκινητικά χαρούμενη εκδήλωση για όλους

Τρίποντα Αγάπης για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

​Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον «ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ» έδωσαν έναν αγώνα φιλίας μπάσκετ με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

untitled.jpg
Περισσότεροι από 4.500 Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Αγάπης και γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τον αγώνα και βγήκαν φωτογραφίες με τους παίκτες.

Την ιδέα της διεξαγωγής ε��χαν Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είναι θερμοί υποστηρικτές του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου συνεχώς από το 2002 και οι οποίοι πρότειναν στο Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών να είναι η «αντίπαλη ομάδα» σε αυτόν τον αγώνα.

υξμ.jpg
Την εκδήλωση στήριξαν, εκτός από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, οι Διεθνείς Ενώσεις Αστυνομικών άλλων Νομών, η Λέσχη Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης, Στρατιωτικές Ενώσεις, Δήμοι και Εθελοντικές Ομάδες.

Λαμπρή παρουσία ήταν αυτή του Νίκου Γκάλη, που προσέλκυσε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων και βγήκε φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν με μεγάλη ευχαρίστηση. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία και μία συγκινητικά χαρούμενη εκδήλωση για όλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top