Κάνε κλικ και δες σε ποιες περιοχές της Ελλάδας αρέσει περισσότερο το one night stand (φωτο)

Με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν σε ερωτηματολόγιο

​Τα «one night stand» φαίνεται πως κάνουν θραύση στη χώρα μας… αφού όλο και περισσότεροι προτιμούν το σεξ της μιας βραδιάς από… μια μακροχρόνια σχέση!

Όμως σε ποιες περιοχές της Ελλάδας οι γυναίκες το τολμούν λίγο πιο… εύκολα; Το site γνωριμιών «Blindchat» έθεσε στους χρήστες του ένα ερωτηματολόγιο και με βάση αυτό έφτιαξε ένα χάρτη με το «πόσο θέλουν οι γυναίκες να κρατήσει η σχέση τους».

Οι επιλογές ανάμεσα στις οποίες είχαν να διαλέξουν ήταν «μία βραδιά», «μερικούς μήνες», «μερικά χρόνια» και «για πάντα». Το ποσοστό των γυναικών, λοιπόν, που ψηφίζουν δαγκωτό το περιστασιακό σεξ φτάνει το 18,3%, ενώ το 25,8% του άλλου φύλου λέει «ναι» στα «one night stand».

xartis_12.jpg

Αυτά τα ποσοστά αφορούν όλη την Ελλάδα, ενώ πρωταθλήτρια, όπως βλέπετε στο χάρτη είναι… η Δυτική Μακεδονία. Από την άλλη πλευρά στην Κρήτη φαίνεται ότι προτιμούν περισσότερο τις μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top