ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι έρευνες για την απόδραση της Β.Σταμάτη- Τι υποστήριξε η 46χρονη που την βοήθησε

Έτοιμη να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις μίζες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι έρευνες για την απόδραση της Β.Σταμάτη- Τι υποστήριξε η 46χρονη που την βοήθησε

​Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου που κατηγορείται, προτίθεται να προχωρήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη, όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κόντρα των εργαζομένων του Δρομοκαϊτείου και των εξωτερικών φρουρών, ενώ η έρευνα των δικαστικών και αστυνομικών αρχών συνεχίζεται για τις συνθήκες της απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Σε βάρος της 46χρονης, πρώην υπάλληλου του ψυχιατρικού νοσοκομείου που φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυτή βοήθησε την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου να αποδράσει για ανθρωπιστικούς λόγους, ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε απόδραση κρατουμένου σε βαθμό πλημμελήματος.

Τι υποστήριξε η 46χρονη

Γνώρισε τη Βίκυ Σταμάτη, όταν εργαζόταν στο νοσοκομείο. Την είχε συμπαθήσει και τη λυπόταν. Πριν από τρεις μήνες απολύθηκε. Της έδωσε ένα από τα τρία κλειδιά. Την συνάντησε πριν από 15 ημέρες. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου της είπε ότι ήθελε να φύγει να συναντήσει το παιδί της. Κανόνισαν να τη βοηθήσει. Συνεννοήθηκαν για την απόδραση και πήγε και την πήρε με το αυτοκίνητό της. Δεν πήρε χρήματα. Το έκανε γιατί ήταν μια δυστυχισμένη γυναίκα. Η Βίκυ Σταμάτη διανυκτέρευσε στο σπίτι που μένουν η κόρη της 46χρονης και ο σύντροφός της. Και αυτή κλήθηκε στην ασφάλεια.

Τι υποστήριξε η κόρη της 46χρονης

Την πήγε στο σπίτι τους η μητέρα της. Δεν ήξερε ποια ήταν. Τους είπε ότι ήταν μια φίλη της χωρισμένη που είχε προβλήματα. Την επόμενη ημέρα είδαν στην τηλεόραση ότι ήταν η Βίκυ Σταμάτη. Ο σύντροφός της είπε στη μητέρα της να την πάρει από το σπίτι. Δεν ήθελε να μπλέξουν.
Ο Προϊσταμένος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος που προΐσταται της έρευνας έδωσε εντολή να μην ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη. Η έρευνα συνεχίζεται και με εντολή του κυρίου Ντογιάκου θα ερευνηθεί εάν υπήρξε χρηματικό αντάλλαγμα. Επίσης ερευνώνται όλα τα τηλέφωνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν συνεννοήσεις. Επίσης θα ερευνηθούν τυχόν γνωριμίες των γυναικών είτε με ανθρώπους από τις φυλακές Κορυδαλλού, είτε από το ευρύτερο περιβάλλον της Βίκυς Σταμάτη.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο πόλεμος για τις ευθύνες για τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη μεταξύ εξωτερικών φρουρών και εργαζομένων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top