Αποφυλακίζεται η μητέρα του Τσάκαλου με εγγύηση 10.000 ευρώ

Στο σπίτι της κρυβόταν η καταζητούμενη Αγγελική

​Αποφυλακίζεται η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Η κατηγορουμένη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αποφυλακίζεται λίγες εβδομάδες μετά την προφυλάκισή της με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ειδικότερα, το συμβούλιο αποφάσισε την αποφυλάκιση της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου με ψήφους 2-1.Τα μέλη του συμβουλίου επέβαλαν στην κατηγορουμένη τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Α.Τ της περιοχής τρεις φορές το μήνα, απαγόρευση μετακίνησης εκτός Σαλαμίνας καθώς και χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της Α. Τσάκαλου στη Σαλαμίνα είχε συλληφθεί η 22χρονη Αγγελική που φέρεται ως πρόσωπο κλειδί στο σχέδιο απόδρασης του Χρ. Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτή την ώρα το συμβούλιο συνεδριάζει για να αποφασίσει για την τύχη της συντρόφου του Γεράσιμου Τσάκαλου, που είχε κριθεί και αυτή προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον εφέτη ανακριτή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με αίτημα την αποφυλάκιση των δυο κατηγορουμένων, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, πραγματοποιούν απεργία πείνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top