ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία: ΕΦΥΓΕ από τη ζωή τη μέρα που γέννησε το 2ο της παιδί από ιατρικό λάθος!

Ο σύζυγος της ξαναπαντρεύτηκε την καλύτερη της φίλη με επιθυμία της οικογένειας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία: ΕΦΥΓΕ από τη ζωή τη μέρα που γέννησε το 2ο της παιδί από ιατρικό λάθος!

Συγκλονίζει η ιστορία μιας 33χρονης μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή τη μέρα που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, από λανθασμένη εκτίμηση του γιατρού.

Η κοπέλα με τα καταγάλανα μάτια είχε ήδη ένα γιο 4 ετών, όταν γέννησε τον δεύτερο γιο της, ο οποίος είναι σήμερα 14 ετών. Τη μέρα όμως που ο δεύτερος γιος της έχει γενέθλια, είναι και η επέτειος του χαμού της.

Ο αδελφός της 33χρονης Ευγενίας ζητά δικαίωση εδώ και 14 χρόνια. Ο γιατρός που την ξεγέννησε καταδικάστηκε για το ιατρικό λάθος, με τελεσίδικη απόφαση. Τώρα, ο θείος των δύο αγοριών προσπαθεί να κερδίσει την οικονομική αποζημίωση, προκειμένου να μπορέσει να στηρίξει και οικονομικά αυτά τα παιδιά, που έμειναν ορφανά από τη μητέρα τους.

«Με πήραν τηλέφωνο όταν γέννησε, ήταν μεσημέρι. Η αδελφή μου κράτησε στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της στην κλινική, αλλά άκουσα μια ανησυχία στη φωνή του γαμπρού μου. Είχε αιμορραγία από ατονία της μήτρας. Στις 2 το βράδυ η αδελφή μου έχασε τις αισθήσεις της και μετά πέθανε από αιμορραγικό σοκ» περιγράφει ο αδελφός της άτυχης μητέρας.

Να σημειώσουμε ότι βάσει της απόφασης του δικαστηρίου, ο γιατρός θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε αφαίρεση της μήτρας, εφόσον δεν σταματούσε η αιμορραγία.

«Ήταν δύσκολο να εξηγήσουμε στον πρώτο της γιο που ήταν τεσσάρων, τι έχει γίνει. Του λέγαμε, η μαμά σου έφυγε αλλά είναι κοντά σου. Είναι σε ένα τεράστιο μπαλκόνι και σε βλέπει κάθε μέρα. Στη συνέχεια άρχισε να ��ισεί τον αδελφό του γιατί το πήρε, ότι τη μέρα που ήρθε το μωρό στο σπίτι, δεν γύρισε η μάνα του» συνέχισε ο αδελφός της 33χρονης μητέρας.

Ο πρωτότοκος γιος είναι σήμερα 18 χρόνων και ο δευτερότοκος 14 ετών. Ο σύζυγος της Ευγενίας, μετά από την πίεση των δικών της, ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε ακόμη ένα κοριτσάκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδελφού της αδικοχαμένης Ευγενίας, η νέα σύζυγος του γαμπρού του ήταν ιδανική για να μεγαλώσει τα δύο αγόρια, αφού ήταν η καλύτερη φίλη της, ψυχολόγος και λάτρευε τα παιδιά αυτά σαν δικά της.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τη συγκλονιστική ιστορία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top