Η... εργατικότητα του «Ιάσονα» δεν άρεσε στους Πυρήνες-Ο Ξηρός ήθελε να τον δοξάζουν!

Δείτε τι αποκαλύπτουν οι μεταξύ τους επιστολές

Η... εργατικότητα του «Ιάσονα» δεν άρεσε στους Πυρήνες-Ο Ξηρός ήθελε να τον δοξάζουν!

​Η... εργατικότητα του 39χρονου καθηγητή πληροφορικής με το ψευδώνυμο Ιάσονας, δεν άρεσε καθόλου στους φυλακισμένους Πυρήνες, για αυτό και οι τελευταίοι αντιδρούσαν με το γεγονός ότι ο εκπαιδευτικός συνέχιζε να δουλεύει, αντί να ζει με τα χρήματα από τις ληστείες.

Πυρήνες προς «Ιάσονα»: «Ιάσονα, σου γράφουμε αυτό το γράμμα για να σε ρωτήσουμε: Δουλεύεις; Δηλαδή, σου αποσπά η εργασία σου κάποιες ώρες από την καθημερινότητά σου; Αν ναι, εμείς λέμε ό τι τώρα που πλησιάζει η ώρα του Γοργοπόταμου (σχέδιο απόδρασης), σταμάτα τη δουλειά και χρησιμοποίησε για τα προσωπικά σου έξοδα τα χρήματα του συλλογικού ταμείου. Για ποιον λόγο να κάθεσαι να δουλεύεις και να εξαντλείσαι σωματικά και ψυχολογικά;».

Από την άλλη ο Χριστόδουλος Ξηρός, προσπαθούσε να ικανοποιήσει την εγωπάθειά του, ζητώντας από τους Πυρήνες να τον εκθειάζουν ως ζωντανό θρύλο στα νέα μέλη που προσχωρούσαν στην ομάδα, για λόγους… πειθαρχίας.

Ξηρός προς Πυρήνες: «Καλό θα ήταν επίσης να του καλλιεργήσετε και λίγο δέος για το άτομό μου. Δεν έχω κανένα καλάμι, φίλοι μου, με ξέρετε πολύ καλά, αλλά αυτούς μόνο έτσι τους κουμαντάρεις και προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά μας θα κάνουμε και τον μπαμπούλα άμα χρειαστεί!».

Ο Ξηρός ζητούσε μάλιστα από κάποιους νέους συνεργούς του να περιορίσουν τις βόλτες, τις ταβέρνες και τα κρασάκια και να πιάσουν δουλειά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top