Μόνο στο Star: Ο θείος του 20χρονου Βαγγέλη για το πόρισμα

«Ο Βαγγέλης είχε πει στην μητέρα του “Μαμά αστεία είναι. Δεν είναι κάτι σοβαρό”»

Μόνο στο Star: Ο θείος του 20χρονου Βαγγέλη για το πόρισμα

​«Γεγονότα που προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό σε οποιονδήποτε εχέφρονα άνθρωπο.» Με αυτή την φράση οι συντάκτες του πορίσματος διοικητικής εξέτασης συνόψισαν το συμπέρασμα τους για όλα όσα βίωνε ο Βαγγέλης στη σχολή του. Ο θείος του νεαρού, Γιώργος Βιδιαδάκης, μετά και την τελευταία εξέλιξη, μίλησε αποκλειστικά στο Star και περιέγραψε καταστάσεις και γεγονότα που είχαν συμβεί στη σχολή του Βαγγέλη.

«Έγινε σύσκεψη στη σχολή, αποφασίστηκε να αλλάξει όροφο και δωμάτιο ο Βαγγέλης και αυτό το οποίο γνωρίζω εγώ και μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι κάθε εβδομάδα, η μητέρα του Βαγγέλη επικοινωνούσε επειδή ανησυχούσε για το θέμα αυτό με τη σχολή. Όμως ουδέποτε η σχολή είπε στην μητέρα του ότι συνεχίζεται να υπάρχει κάποιο θέμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης για την μητέρα του νεαρού και τις προσπ��θειες που έκανε για να μάθει τι συμβαίνει στο παιδί της. «Πέρυσι τον Μάρτιο κάποια καθηγήτρια της σχολής ειδοποίησε την μητέρα του ότι υπήρχαν κάποια θέματα στη διαβίωση του Βαγγέλη με τα άλλα παιδιά. Ο Βαγγέλης στην μητέρα του είχε πει τότε “Μαμά αστεία είναι. Δεν είναι κάτι σοβαρό.”»

Δεκαεπτά μάρτυρες που ρωτήθηκαν σχετικά με τα γεγονότα, περιέγραψαν ξυλοδαρμούς, απειλές και πράξεις εξευτελισμού στο πρόσωπο του Βαγγέλη ενώ υπήρχε και επίσημη ενημέρωση εφ όσον τη σχολή είχε επισκεφτεί και κοινωνική λειτουργός της περιφέρειας.

«Το θέμα είναι ότι ο διευθυντής ισχυρίζεται ότι έκανε ό, τι μπορούσε και ότι είχε ειδοποιήσει την οικογένεια. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι» τονίζει ο κύριος Γιώργος Βιδιαδάκης.

Εν τω μεταξύ, το Διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, σε έκτακτη συνεδρίαση του με θέμα το πόρισμα, αποφάσισε την αποστολή των στοιχείων στην Εισαγγελία Ιωάννινων και την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος διευθυντή Κώστα Μάντζαρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοργίζουν οι μαρτυρίες για το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης- Τι λέει ο διευθυντής της Σχολής

Πειθαρχικός έλεγχος για τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

Το συγκινητικό βίντεο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη:Είσαι η οικογένεια μας,ο αδελφός μας,τα πάντα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top