Έχει βουλιάξει στα σκουπίδια η Τρίπολη- Διαμαρτυρίες έξω από το δημαρχείο

Εδώ και τρεις μήνες η πόλη έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο

Έχει βουλιάξει στα σκουπίδια η Τρίπολη- Διαμαρτυρίες έξω από το δημαρχείο

​Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Τρίπολης με την συσσώρευση σκουπιδιών, η οποία εδώ και τρεις μήνες απειλεί την υγεία τους κι έχει μετατρέψει την πόλη σε ένα μεγάλο σκουπιδότοπο.

Την Παρασκευή, διαδήλωσαν έξω από το δημαρχείο, ζητώντας από τον δήμαρχο και από τις δημοτικές παρατάξεις της Τρίπολης να πάρουν τελικές αποφάσεις και να λυθεί νόμιμα και οριστικά το πρόβλημα με τα σκουπίδια.

11056696_10152811960738635_1178636136_n.jpg
Με ψήφισμα τους οι κάτοικοι, ζήτησαν μεταξύ άλλων, να δοθεί οριστική λύση βασισμένη στις αρχές της ανακύκλωσης, επανάκτησης της επαναχρησιμοποίησης και της κομποστοποίησης και να φύγουν τα απορρίμματα από την πόλη με ταυτόχρονη απολύμανση όλων των χώρων.

Οι ίδιοι ζητούν να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Τρίπολης (14-1-2015) που μιλάει για Δημόσιο Φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων και καταγγέλλουν ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Τρίπολης μαζεύουν σκουπίδια, χωρίς τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα (μάσκες, γάντια, στολές, μπότες κ.λ.π)

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και θα συνεχίσουν ενωμένοι να διεκδικούν το δικαίωμά τους για Καθαρή και Ανθρώπινη πόλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top