Χιόνια, πολύ κρύο και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν την Κρήτη

Στο Οροπέδιο Λασιθίου η θερμοκρασία έπεσε κάτω από τους -10 βαθμούς

Χιόνια, πολύ κρύο και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν ��ην Κρήτη

​Χιόνια, πολύ κρύο και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν την Κρήτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Οροπέδιο Λασιθίου η θερμοκρασία έπεσε κάτω από τους -10 βαθμούς. Στα λευκά ντύθηκαν αρκετές περιοχές στη Σητεία και την Ιεράπετρα.

Eντωμεταξύ, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το πρωί, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου τρία οχήματα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα, που κινούνται στον δρόμο προς την Αγία Βαρβάρα ενώ εκχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν τους δρόμους προς Μεσαρά, Άγιο Μύρωνα, Ασίτες, στην περιοχή της Βιάνου αλλά και σε όποια άλλη περιοχή παρουσιάστηκε πρόβλημα.

αρχείο λήψης.jpg

Κλειστά σχολεία

Λόγω της κακοκαιρίας της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστά παραμένουν σήμερα τα σχολεία στα χωριά Άνω και Κάτω Ασίτες, Σταυράκια, Άγιος Μύρων, Βενεράτο, Κυπαρίσσι, Καρκαδιώτισσα και Δαφνές του δήμου Ηρακλείου. Κλειστά είναι τα σχολεία και στον δήμο Βιάννου, αλλά και στο οροπέδιο της Ζήρου, Χανδρά, Αρμένων, Σφάκας Τουρλωτής, Καλαμαύκας και Μαλλών στον νομό Λασιθίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top