ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές στα Πετράλωνα

Πήγε να αφήσει τους καφέδες και βρέθηκε να ζει μια τρομακτική εμπειρία

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές στα Πετράλωνα

​Μια περιπέτεια που θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας έζησε ένας υπάλληλος καφέ, ο οποίος βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος μέρος.

Ειδικότερα, ο άνδρας ο οποίος βλέπετε στο βίντεο βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ,όπου όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, το πρωί της Παρασκευής εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ, όταν τρεις ληστές μπούκαραν και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από την αστυνομία, δεν δίστασαν να απειλήσουν με όπλο υπάλληλο του καταστήματος.

Εκείνος, πήγε στο σούπερ μάρκετ όπως κάθε πρωί, για να δώσει τους καφέδες στους εργαζόμενους... Ωστόσο, εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: «Μπήκα στο σούπερ μάρκετ από την πίσω πόρτα, όπως κάθε μέρα. «Ληστεία» μου λέει ένας άγνωστος άνδρας. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα, αλλά όταν είδα την κοπέλα μέσα στο σούπερ μάρκετ να κλαίει κατάλαβα ότι έλεγε την αλήθεια. Ο ένας ληστής στο ισόγειο κρατούσε τρεις ομήρους, εμένα, την κοπέλα του σούπερ μάρκετ και το παιδί που καθαρίζει το δρόμο, τον οποίο τον είχαν βάλει και αυτ��ν μέσα. Όταν ήρθε το περιπολικό έξω από το σούπερ μάρκετ τα έχασε ο ληστής που μας κρατούσε, ταράχτηκε και του ξέφυγα, βγήκα έξω φώναζα και στην κοπέλα να έρθει. Λίγο αργότερα άκουσα κάτι πυροβολισμούς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top